12.12.2018

Kotka palkittiin kunniakirjalla Vuoden Strategiateko -kilpailussa

Suomen Strategisen Johtamisen Seura (SSJS) myönsi tänään Kotkan kaupunkistrategialle kunniakirjan vuoden Strategiateko -kilpailussa.
Vuoden strategiatekona palkittiin Kyrö Distillery. Finnair sai Kotkan tapaan myös kunniakirjan omasta strategiatyöstään.

Viime keväänä valmistunutta Kotkan kaupunkistrategiaa kiiteltiin erityisesti Kotkan strategian laatimisen avoimuudesta ja siinä toteutettujen kyselyjen pelillisyydestä.

Kotkan kaupunginjohtaja Esa Sirviö haluaa kiittää kaikkia sidosryhmiä ja kaupunkilaisia, jotka ovat osallistuneet kaupunkistrategian laadintaan ja toteaa, että pääsy Vuoden Strategiateko -kilpailun finaaliin on kaikkien yhteisen ponnistuksen ansiota.

”Finaalikolmikko oli kovaa tasoa ja finaaliin pääseminen Kyrö Distilleryn ja Finnairin kanssa osoittaa sekin, että olemme strategiatyössä tehneet jotain oikein. Nyt meidän täytyy jatkaa samalla osallistavalla tavalla kaupunkilaisten kanssa ja olla jatkossakin se rohkea, reilu ja rakas Kotka, josta meidät tänään palkittiin kunniakirjalla,” Kotkan kaupunginjohtaja Esa Sirviö toteaa.

SSJS jakaa vuosittain Vuoden Strategiateko -tunnustuksen näkyvästä, strategiaa elävöittävästä teosta, joka on osaltaan vaikuttanut positiivisesti Suomen, yksittäisen yrityksen, toimialan tai yhteisön kehitykseen.

Vuoden Strategiateko valittiin kolmen finalistin joukosta Helsingissä järjestettävässä Strategiateko -tilaisuudessa keskiviikkona 12. joulukuuta. Finalistien esitysten jälkeen tilaisuuden osallistujat, jotka olivat Suomen Strategisen Johtamisen Seuran jäseniä eli strategia-ammattilaisia, ruotivat ryhmissä strategiatekoja ja valitsivat voittajan.