05.01.2018

Kotka houkuttelee lääkäreitä suuntaamaan tennarit kaakkoon!

Tennarit kaakkoon, kuvaKotkan kaupunki osallistuu yhdessä Carean sekä Kouvolan ja Haminan kanssa Lääkäri 2018 -tapahtumaan Helsingissä 10. - 12.1.2018. Kymenlaakson yhteisosastolla on teemana Tennarit kaakkoon! Osastolla rekrytoidaan lääkäreitä ja esitellään Haminan kaupungissa pilotoitua etälääkäri-toimintaa.

Kotkan kaupungin tärkein tavoite messuilla on saada rekrytoitua lääkäreitä töihin meri- ja satamakaupunkiin, joka on vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kotkassa on auki parhaillaan monta lääkärin tehtävää.

Kymenlaakso on hyvä paikka aloittelevalle ja kokeneemmallekin terveydenhuollon ammattilaiselle. Kotka tarjoaa perusterveydenhuoltoon tulevalle lääkärille seuraavia etuja:

  • senioriohjausta ja tukea uran alkuvaiheessa oleville
  • mahdollisuuden suorittaa erikoistumiskoulutuksen vaatimuksia myös terveysasemilla ja terveyskeskussairaalassa
  • mahdollisuuden jatkaa erikoistumisputkea Kymenlaakson keskussairaalassa
  • työn painopisteen valinta toiveen mukaan terveysasemien vastaanotossa, terveyskeskussairaalassa, neuvolassa, kouluterveydenhuollossa, vanhustenhuollossa tai mielenterveystyössä
  • kannustuksen koulutukseen osallistumiseen
  • mahdollisuuden joustaviin työaikoihin
  • kilpailukykyisen palkkauksen
  • apua sopivan asunnon etsimisessä.

Uraa voi tehdä eri puolilla

Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Carea sekä
Kotkan, Kouvolan ja Haminan kaupungit tarjoavat lääkäreille hienot mahdollisuudet erikoistumiseen ja uralla etenemiseen.

Alueen kunnat tähtäävät tiiviiseen yhteistyöhön erikoissairaanhoidon kanssa, jotta palvelupolku olisi asiakkaille mutkaton.

Kätevä maakunta muuttajalle

Kymenlaakson kolme kaupunkia - Kotka, Hamina ja Kouvola - tarjoavat mukavaa kaupunkielämää ja luonnon rauhaa. Alueelta ja alueen sisällä on lyhyt matka kaikkialle.

Kymenlaaksossa on edullista asua, niin sinkkuna kuin perheellisenäkin. Maakunnassa on tarjolla tontteja ja vapaita asuntoja niin kaupungissa, maalla kuin meren rannallakin. Asumis- ja elinkustannukset ovat hyvin edulliset - sinkullakin on mahdollisuus omistusasuntoon!

Vireä Kymenlaakso voi ylpeillä harrastusmahdollisuuksillaan sekä urheilu- ja kulttuuritarjonnallaan. Kaupunkielämän lisäksi Kymenlaakso tarjoaa luontokokemuksia vesistöjen äärellä ja metsien siimeksessä.

Sijainti reilun tunnin päässä Helsingistä takaa sujuvan siirtymän isompiin ympyröihin silloin, kun siltä tuntuu.

Lue lisää

Kymenlaakson kuntien yhteisesite lääkäreille

Kotkan avoimet työpaikat
www.kotka.fi/avoimettyopaikat

Lisätietoa Kotkan-Haminan seudun tarjonnasta
www.visitkotkahamina.fi

 

Lisätietoa
Kotkan kaupunki
Avoterveydenhuollon vs. johtaja Kristiina Könönen
p. 044 702 5638
kristiina.kononen (at) kotka.fi