14.11.2019

Kotka-Haminan seutu yhteistyöhön Teemu Pukin kanssa

Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursor Oy on solminut yhteistyösopimuksen jalkapallotähti Teemu Pukin kanssa. Rakkaudesta kotikaupunkiinsa Pukki on mukana seudun imagomarkkinoinnissa, joka käynnistyy teemalla ”Kasvanut Kotkassa”.Teemu Pukki videokuvauksissa

Kampanjaa varten Teemu Pukkia kuvattiin tämän viikon maanantaina Helsingissä. Tammikuun alussa julkaistavaan kampanjaan liittyen parhaillaan haetaan perhettä, joka on muuttanut tai paluumuuttanut Kotkaan. Videotuotannosta vastaa Mediatehdas Dakar.

"Haluamme kampanjalla tuoda esiin, miten hyvä kasvupaikka tällainen runsaan 50 000 asukkaan kaupunki voi olla," kertoo Cursorin viestintäjohtaja Topi Lintukangas. Kampanjan tavoite on nostaa Etelä-Kymenlaakso potentiaalisten muuttajien ja sijoittuvien yritysten huomioon.

Suomessa vierailee parhaillaan Teemu Pukin seuran Norwich Cityn kaupallinen johtaja Ben Tunnell seuran käynnistämän ”Finland Projectin” tiimoilta ja neuvottelee mahdollisista yhteistyösopimuksista Norwich Cityn ja suomalaisyritysten, myös kotkalaisten, välillä. Mukana ovat myös Teemu Pukki -tuotteista Norwich Cityssa vastaava Sam Jeffery sekä viestintä- ja markkinointipäällikkö Dan Houlker.