10.08.2017

Kaupunginjohtajahaussa videomainos ja kuntalaishaastattelu

Kotkan kaupunki hakee uutta kaupunginjohtajaa. Haussa korostetaan Kotkan uutta draivia ja hakuprosessissa hyödynnetään nyt uusia keinoja: videomarkkinointia, sosiaalista mediaa ja kansalaishaastatteluja.

Kotka haluaa vahvan ja modernin johtajan, jolla on strateginen ja innovatiivinen johtamis- ja kehittämisote, ja joka haluaa tulla kehittämään luonnostaan vahvaa Kotkaa yhdessä kaupunkilaisten kanssa.

Kotka on teettänyt hakua varten lyhyen videon , jota jaetaan kaupungin sosiaalisen median kanavilla ja markkinoidaan laajemminkin.

Kotkan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Marika Kirjavainen ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Nina Brask korostavat kesäisellä videolla kaupungin uutta kehittämisotetta, joka näkyy monessa paikassa: sataman menestyksessä sekä elinkeinoelämän, kaupunkikuvan ja tapahtumien kehittämisessä.

Kaupunkilaiset pääsevät tutustumaan loppuvaiheeseen päässeisiin hakijoihin lokakuussa. Kotka järjestää silloin avoimen tilaisuuden, jossa kuntalaiset voivat esittää kysymyksiä kandidaateille.

Kotkan kaupunginjohtajan virka täytetään seitsemän vuoden määräajaksi. Johtajan haku on auki Kuntarekryssä 31.8. saakka: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/144160