17.03.2017

JVG esiintyy MeripäiväAreenan avausillassa

Kotkan Meripäivien sekä The Tall Ships Races –purjehdustapahtuman ohjelma saa räjähtävän avauksen MeripäiväAreenan ikärajattomista keikoista torstaina 13.7. kun lavalla nähdään Vuoden yhtye Emman vast'ikään pokannut, supersuosittu JVG.
JVG:n lisäksi Areenan lavalle nouseen torstaina koko kansan suosikki Haloo Helsinki!, joka sapattivuotensa jälkeen tekee odotetun ja näyttävän paluun isoilla areenakeikoillaan sekä keväällä julkaistavalla albumillaan.

Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi Kantasataman MeripäiväAreenalla järjestetään tapahtumaviikonlopun aikana joka ilta isot konsertit, joiden esiintyjät on koottu kotimaisista tähtiartisteista.

14.-15.7. MeripäiväAreenan iltajuhlissa nähdään olympiastadioninkin täyttänyt iskelmäkuningas Jari Sillanpää, supersuosittu Lauri Tähkä, tulevan kauden Vain Elämää -tähti Laura Voutilainen, loppuvuodesta Hartwall Areenan täyttävä Suvi Teräsniska sekä uudella kokoonpanolla keikkaileva Yö.
Lisäksi lavalle nousevat Iskelmä Gaalassa palkittu Tuure Kilpeläinen karavaaneineen ja hurmaavan Antti Ketosen luotsaama Neljänsuora.

MeripäiväAreenan perjantain ja lauantain ohjelmistojen ikäraja on 18, mutta torstain ikärajattomista keikoista pääsevät nauttimaan nuoremmatkin.

13.-15.7. Kotkan MeripäiväAreena

To 13.7. JVG, Haloo Helsinki!
Pe 14.7. Jari Sillanpää, Laura Voutilainen, Tuure Kilpeläinen, Neljänsuora
La 15.7. Lauri Tähkä, Yö, Suvi Teräsniska

MeripäiväAreenan kaikki lipputyypit ovat myynnissä nyt Tiketissä, Lippupisteessä sekä Ticketmasterissa. Myynnissä ovat myös VIP-liput, joilla on pääsy erityiselle VIP-alueelle, jossa on omat palvelut sekä nautittavaksi oma VIP-buffetmenu.

MeripäiväAreena on osa Kotkan Meripäiviä, ja Areenan iltaohjelman tuotannosta vastaavat N.C.D. Production Oy sekä Warner Music Live yhteistyössä Kotkan kaupungin kanssa.

Tiketti
http://www.tiketti.fi/iskelmakesa

Lippupiste
http://www.lippu.fi/iskelmakesa

Ticketmaster
http://www.ticketmaster.fi/artist/iskelmakesa-lippuja/980604

http://www.iskelmakesa.fi/kotka/
https://www.facebook.com/iskelmakesa/