10.12.2018

Jo 50 venettä ilmoittautunut Kotkan Puuvenemessuille

Kotkan Puuvenemessuille ja sen uivaan venenäyttelyyn on ilmoittautunut jo 50 puuvenettä eri puolelta Suomea.
Ensi kesänä, 24.-27. heinäkuuta Kotkan Kantasatamassa järjestettävien Puuvenemessujen tavoitteena on saada tapahtumaan mukaan jopa 100 puuvenettä. Ilmoittautuminen tapahtuu messujen verkkosivuilla www.puuvenemessut.fi ja päättyy 1.3.2019.

”Osasimme odottaa, että kun edellisistä puuvenemessuista on aikaa jo 14 vuotta, kiinnostus tapahtumaa kohtaan tulee olemaan suurta. Kuitenkin se, että jo nyt, kun tapahtumaan on aikaa vielä reilu seitsemän kuukautta, ilmoittautuneita veneitä on jo puolensataa, on kieltämättä yllättävää ja tietenkin hienoa”, Puuvenemessujen tuottaja, Kotkan viestintä- ja tapahtumakoordinaattori Kari Makkonen myöntää.
Makkonen on innoissaan myös siitä, että tähän mennessä ilmoittautuneiden veneiden taso on todella kova.
”Joukossa on lukuisia tosi hienoja, taitavasti rakennettuja ja hyvin pidettyjä puuveneitä. Mukavaa on myös se, että veneet eivät ole kaikki pelkästään Kotkan-Haminan seudulta vaan niitä on tulossa runsaasti eri puolelta Suomea”, Makkonen toteaa.
Tähän mennessä ilmoittautuneiden veneiden tiedot ja kuvat ovat katseltavissa verkko-osoitteessa www.puuvenemessut.fi/veneet

Veneen esitteleminen
omistajalle maksutonta

Puuveneen esitteleminen Kotkan Puuvenemessuilla ja sen uivassa venenäyttelyssä on veneen omistajalle maksutonta.

Tapahtumassa tullaan järjestämään veneiden omistajille erilaisia palveluja kuten sauna- ja suihkupalvelut sekä mahdollisuus edulliseen aamiaisruokailuun Puuvenekeskuksen yhteydessä sijaitsevassa lounaskahvilassa.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaiken tyyliset, -ikäiset ja -kokoiset puiset veneet eli moottoriveneet, purjeveneet, soutuveneet, kilpaveneet ym. Myös puiset purjelaivat ovat tervetulleita.

Veneen runko on oltava puinen, vanerinen, puukomposiittinen tai ristiinlaminoitu/kylmälaminoitu. Rungoltaan vesilinjan yläpuolelle lasikuidutetut veneet eivät pääsääntöisesti täytä enää puuveneen kriteeriä. Yläosissa hyttien kattojen lasikuidutus hyväksytään, kokonaan yläosiltaan kuidutettu vene ei kuitenkaan pääsääntöisesti täytä kriteerejä.

Jos veneen omistaja on epävarma veneensä soveltuvuudesta puuvenemessuille, kannattaa ottaa yhteyttä puuvenemessujen toiseen tuottajaan Jani Vahtoon, p. 040 772 6383 tai sähköpostilla jani.vahto@puuvenemessut.fi
Häneen kannattaa olla yhteydessä myös silloin, jos omistaa erikoisemman veneen, jonka tahtoisi tuoda näytille trailerilla.

Lisää tietoa kesän 2019 Kotkan Puuvenemessuista löytyy verkkosivulta www.puuvenemessut,fi ja Facebook-sivulta www.facebook.com/puuvenemessut/