07.08.2019

Haku kansainväliseen yrityskiihdyttämöön meneillään

Kotkan-Haminan seudun kansainvälinen yrityskiihdyttämö Levelup hakee uusia yrityksiä alkavalle syksylle. Haku kansainväliseen valmennusohjelmaan on avoinna 1.9. asti.

Yritysvalmennukseen haetaan teknologia-alan startuppeja, joilla on kiinnostusta suuntautua kansainvälisille markkinoille ja hankkia pääomainvestointeja. Yritykset voivat olla esimerkiksi robotiikan, logistiikan, IoT:n (Internet of Things), teollisuus 4.0:n tai älykkään liikkumisen teknologian aloilta. Englanninkieliseen valmennukseen voivat hakea sekä kotimaiset että ulkomaiset yritykset.

Kotkaan sijoittuvat valmennusjaksot ovat 18.-21.9. ja 3.-6.10. Huipennuksena ovat osallistumiset lokakuussa GoTech Arena startup -konferenssiin Moskovassa ja marraskuussa Slush-tapahtumaan Helsingissä.

Lisätietoja ja haku yrityskiihdyttämöön: www.startupconnect.info/accelerator.

*****
Yrityskiihdyttämö on Startup Connect -hankkeen toimintaa. Hanke on osa Euroopan unionin, Venäjän federaation ja Kaakkois-Suomi - Venäjä CBC 2014-2020 -ohjelmaa. Toteuttajina ovat Cursor Oy, pietarilainen ITMO yliopisto, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK ja Pietarin pk-yritysten kehittämissäätiö.