03.02.2017

Greipin ja Palotornin päiväkodin fuusiolle haetaan nimeä

Kulttuuritalo Greippi ja Palotornin päiväkoti sekä piha- alue yhdistyvät kesän 2017 alussa. Samalla toiminta laajenee tiloissa ja muun muassa Lasten kulttuurikeskus ja Kotkan Ohjaamo siirtyvät yhteisiin tiloihin.

Yhdistyvä kokonaisuus nimetään uudelleen. Ympäri Kotkaa on levitetty nimiehdotuslaatikoita, joihin kuka vain voi ehdottaa kokonaisuudelle uutta nimeä. Nimiehdotuslaatikot voi löytää Kulttuuritalo Greipistä, nuorisotalo Welhosta, Kulmasta ja Mestasta, Kotkan Ohjaamosta, Kotkan pääkirjastolta, Karhulan kirjastolta ja Karhuvuoren kirjastolta, Monikulttuurinen toimintakeskus Myllystä, Merikeskus Vellamosta, Kakspy:n Mielipaikasta ja Karhulan Klubitalolta tai Kotkan Pyöräpajalta.

Nimiehdotuksen voi myös esittää Facebookissa kommenttina tai henkilökohtaisena viestinä facebooksivulla ”2 taloa ja piha- alue”, sähköpostilla talvikki.paakkanen@kotka.fi tai puhelimitse 0400-407533. Nimiehdotuksia voi esittää 28.2. asti.

Kaikki Greipin ja Päiväkodin huoneet ja tilat nimetään myös uudelleen. Tähän urakkaan kaivataan tilojen käyttäjien ja yleisön ideoita myöhemmin keväällä.

Hakusessa on myös vanhoja valokuvia Greipin talon historiasta, joka alkaa vuodesta 1903. Sopivista valokuvista vedostetaan tauluja eri tiloihin. Kasveja huolitaan myös viimeistelemään tulevaa uutta sisustusta. Jos siis valokuvia tai kasveja löytyy lahjoitettavaksi, yhteyttä voi ottaa sähköpostitse, puhelimitse tai tulla käymään osoitteessa Kirkkokatu 22, jossa sijaitsee talo vielä tällä hetkellä nimeltään Kulttuuritalo Greippi.