28.10.2019

Antti Leskinen juhlii 35-vuotiasta taiteilijauraa

Kotkan kaupunginteatterin pitkäaikainen näyttelijä Antti Leskinen juhlii 35 vuotta kestänyttä taiteilijauraansa juhlanäytöksessä sunnuntaina 17. marraskuuta klo 15.
Leskisen “ensimmäisiä 35 vuotta näyttämöllä” juhlistetaan Aapelin kirjaan perustuvalla näytelmällä Meidän herramme muurahaisia, jossa Leskinen näyttelee 15:ä eri roolia.

Alun perin ravintola Kairossa ensi-iltansa saanut, mutta nyt kaupunginteatterin Naapuri-näyttämöllä pyörivä näytelmä on koskettava ja hauska kavalkadi pikkukaupungin asukkaista, joita Antti tulkitsee hellyydellä ja rakkaudella, ketään pilkkaamatta.
Aapelin tarinat tunnetaan hyväntahtoisesta huumorista ja salaviisaudesta ja samaa tunnelmaa on luvassa Antinkin esityksessä.
Näytelmän ovat Kotkan teatteriin sovittaneet Aapelin kirjan pohjalta Miko Jaakkola ja Antti Leskinen ja sen on ohjannut Jaakkola.

Mahdolliset muistamiset Antti Leskiselle tulee jättää henkilökunnalle ennen näytöstä teatteriin vaatenarikkaan, josta ne toimitetaan juhlakalulle esityksen päätyttyä.

Katso lisää https://www.kotkanteatteri.fi/ohjelmisto/mhm/